Ga voor een optimaal Transportnetwerk

De goederenstroom door de keten moet optimaal ingericht zijn om kwaliteit en kosten in de hand te houden. Denk daarbij niet alleen aan de interne goederenstroom door een distributiecentrum of magazijn maar ook aan in- of outbound Transport. E3 Logistiek Consultancy zorgt ervoor dat uw verzamelproces optimaal functioneert, orders volledig gepickt kunnen worden, de goederenontvangst op rolletjes loopt en het Transport betaalbaar blijft.

E3 Logistiek Consultancy ondersteunt u bij het selecteren van vervoerders, tenderen, afsluiten van vervoerscontracten en het optimaal inrichten van uw transportnetwerk. Wij analyseren de gehele keten van leverancier tot klant en stemmen dit op elkaar af. Het resultaat? Een optimale flow van goederen door uw keten! De voordelen zijn duidelijk: lagere kosten in uw distributiecentrum en een hogere klanttevredenheid. E3 Logistiek Consultancy maakt samen met u strategische keuzes zodat uw onderneming door kan groeien.

Bent u vervoerder?
E3 Logistiek Consultancy biedt ook ondersteuning aan vervoerders. We werken aan een langdurige relatie tussen vervoerder en klant zodat beide partijen er sterker van worden. Een optimaal vervoerscontract en een SLA met duidelijke afspraken liggen hieraan ten grondslag. Door beide partijen bewust te maken van de plek van Transport in de Supply Chain én hiernaar te handelen, wordt de klanttevredenheid groter.

 

 

 

RSS
Facebook
YouTube
LinkedIn