Uw ICT/Consultant voor rust in het proces

 

ERP/WMS zijn veelgebruikte systemen. ICT in uw Supply Chain is dan ook onmisbaar. Door rust in het proces te brengen en er voor te zorgen dat de goederen op het juiste moment in uw distributiecentrum zijn, zult u een grotere klanttevredenheid ervaren. E3 Logistiek Consultancy kan zowel aan de zijde van de software leverancier als aan de zijde van de onderneming als consultant voor Transport, Emballage en Expeditie processen ingezet worden.

Door deelname in meerdere ERP/WMS implementaties heeft E3 Logistiek Consultancy ruime ervaring op dit gebied en kan u ondersteunen en adviseren in ERP/WMS/TMS implementaties. E3 Logistiek Consultancy analyseert businessprocessen op het gebied van Transport, Emballage, Expeditie, 3PL en Supply Chain en vertaald deze naar de software die het meest geschikt is voor u.

De gehele Supply Chain wordt meegenomen. De focus ligt niet alleen op voorraadbeheer en orderpicking maar ook op in- en uitgaand Transport en Emballagestromen. Door TMS te laten communiceren, al of niet ondersteund door een platform, met ERP/WMS zal uw goederenstroom optimaal verlopen.

 

RSS
Facebook
YouTube
LinkedIn